Binnenkort padellen in Ruurlo?

Speciaal voor leden van de vereniging biedt T.V. Ruurlo de padel startersset aan! Ee racket plus ballen, inclusief twee padellessen voor maar €99,95! Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier.
Wil je direct gebruikmaken van de startersset? Stuur een mail naar communicatie@tvruurlo.nl en geef aan voor welk racket je kiest. We hebben een aantal rackets voor je uitgekozen die jou het beste helpen om padel onder de knie te krijgen.

Drop Shot Doppel

De Drop Shot Doppel is zeer geschikt is voor zowel de beginnende als de ervaren speler. Het racketblad heeft een ronde vorm. De sweetspot is relatief groot, waardoor je schoten sneller raak zullen zijn. Het ronde racketblad zorgt er ook voor dat het gewicht op alle punten gelijk is, waardoor het racket makkelijk te gebruiken is. De ronde vorm in combinatie met het gewicht maakt dit racket ideaal om met veel controle te spelen. 

Drop Shot Allegra 1.0

De Drop Shot Allegra 1.0 heeft een druppelvormig blad en een balans in het midden van het racket. Hierdoor biedt het racket een goede balans tussen power en controle. Het zachtere 3K Carbon is gebruikt voor de buitenkant en het hardere EVA Pro aan de binnenkant. Er zit een kurklaag in het blad, waardoor de trillingen beter worden opgevangen. Het racket is vrij licht en daardoor goed hanteerbaar. Hierdoor is dit padelracket voornamelijk geschikt voor de gemiddelde speler met een allround speelstijl.

Adidas Axl Pro Control

De Adidas AXL Pro CTRL is een rond padelracket gemaakt voor de allround spelers, en geschikt voor zowel beginners als gevorderde spelers. Vanwege de hoge controle die dit padelracket biedt, ben je beter in staat om de bal te plaatsen waar je hem wilt hebben. De Adidas AXL Pro CTRL heeft namelijk een brede sweetspot midden in het blad.
 
 

Onze padeltips

We hebben op onze site een aantal handige blogs staan, die jou verder helpen je padelspel te verbeteren. Of je nou op zoek bent naar de juiste padelschoenwat je nodig hebt voor een potje padel, of hoe je je racket het beste verzorgt, we hebben het allemaal voor je uitgeschreven!