We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is om jouw schoenen, kleding, padelracket of padeltas via de shop te bestellen. Je kunt nou eenmaal niet zien of het artikel dat jij graag wil aanschaffen, ook daadwerkelijk past. Daarom kun je ons ook bezoeken op afspraak. 

Ook voor persoonlijk advies staan we graag voor je klaar. Ben je toe aan bijvoorbeeld een nieuw padelracket, maar je twijfelt welk racket het best bij je past? Maak dan een afspraak om langs te komen. Zo kun je de verschillende rackets bekijken en vasthouden.

Waarom op afspraak?

Wij zijn een webshop met een groot magazijn dat ingericht is om jouw online bestelling zo snel mogelijk te kunnen verwerken. Wij hebben geen showroom of winkel. Om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maken we graag een afspraak. Zo kunnen we het goed voorbereiden en gewenste artikelen alvast voor je klaarleggen.

Hoe maak ik een afspraak?

Voor het maken van een afspraak zijn we van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur telefonisch, via de chat of per mail bereikbaar. De chatfunctie vind je rechtsonderaan de homepagina. Voor bellen of mailen, zie onderstaand:

Padeldistrict.com
Batterij 5
7141 JL Groenlo

+31 544 760 760
shop@padeldistrict.com