Wie zijn wij?

Als wij jou zien padellen, weten we direct met welk materiaal je jouw spel écht kunt verbeteren. Hoe? Dat laten we je graag zelf ervaren in onze padelshop of op de padelbaan. Als padelfreaks zijn we niet alleen bezeten van het spel, maar ook van het materiaal!

We willen graag een verbindende factor zijn tussen verenigingen, trainers en hun leden. Wij werken dan ook graag samen met trainers in de regio. Zij zijn, net als wij, bezeten van padel. Ze kennen de materialen en laten je ervaren hoe je je spel verbetert met bijvoorbeeld een passend racket, de beste ballen en schoenen. We hebben handige padeltips voor je op een rijtje gezet in onze webshop.

Partnerschap

Padeldistrict.com zorgt niet alleen goed voor jou, maar ook voor jouw vereniging: we zoeken altijd naar mogelijkheden waarmee we jou en je vereniging verder kunnen helpen. Door ons regionale karakter concentreren we ons vooral op de verenigingen in Oost-Nederland. Samen met jou zoeken we de perfecte match tussen ons materiaal en jouw spel.

Onze collectie

Padeldistrict.com biedt alle padelequipment aan in de webshop. We laten je graag ervaren wat goed materiaal doet met je spel. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld? De volgende dag in huis! Als het ons lukt, brengen we het zelfs persoonlijk bij je langs. Zo hoef je niet lang te wachten en kun je direct de baan op voor het allermooiste spel dat er bestaat.