Sinds eind 2021 zijn wij trotse partner van Bram Meijer. Bram is inmiddels voor de zedse keer achtereen Nederlands Kampioen Padel geworden. Bram is padeller van het eerste uur. Hij heeft o.a. in Bilbao en Madrid gewoond om te spelen met de beste spelers en trainers ter wereld. Inmiddels reist Bram de hele wereld over om met zijn maatje Sten Richters toernooien op het hoogste niveau te spelen. Wij zijn erg enthousiast om deze reis samen met Bram te mogen ervaren!Internationale toernooien

In 2022 heeft Bram zijn debuut mogen maken tijdens de Premier Padel in Madrid, samen met Juani Mieres, voormalig nummer 1 van de wereld. Tijdens de WPT in  Amsterdam heeft hij met zijn toenmalige partner Uriël Maarssen op het allerhoogste niveau geacteerd.

Inmiddels heeft Bram een tweetal Internationale FIP toernooien achter zijn naam staan. Zowel in Rotterdam als in Londen pakte hij samen met Sten Richters de titel.

Met het Nederlands Team kwalificeerde Bram zich voor het WK in Dubai, waar een 13e plaats werd behaald. Een hele mooie ervaring om samen met het team mee te maken!

Foto: Alyssa van Heyst

Ben je benieuwd naar zijn prestaties? Klik hier van een overzicht van zijn carrière!

Je kunt Bram ook volgen op de socials! Zo mis je niets van zijn belevenissen op de padelbaan, overal ter wereld. Instagram - Facebook

Bram Meijer en Bullpadel

Bram speelt zijn wedstrijden met Bullpadel. Bullpadel is een toonaangevend merk in de padelwereld. Spelers als Paquito Navarro en Bram spelen in de uitrusting van Bullpadel. Het racket waar Bram mee speelt is de Vertex 03 23, een racket met power en comfort. 

Ben je benieuwd naar de gehele collectie Bullpadel? Klik dan hier!

Bramos Padel Academy

Samen met Sten Richters is Bram de eigenaar van Bramos Padel Academy. De professionele trainers van BPA verzorgen trainingen en clinics, vooral in Oost-Nederland maar ook daarbuiten. De Bramos Padel Academy streeft ernaar om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met padel. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderd, iedereen kan bij BPA lessen volgen. En ben je voor jouw bedrijf, sportvereniging, vriendengroep of familie(dag) op zoek naar een padelclinic? Bij BPA ben je aan het juiste adres.
Lees hier meer over Bramos Padel Academy!