Gel Challenger

De Gel Challenger serie biedt veel stabiliteit. Het bovenwerk van de schoen houdt je voet op de plaats waardoor het je een versterkt gevoel geeft wanneer je over de baan beweegt.

Gel Resolution

De Gel Resolution serie biedt veel stabiliteit en demping voor spelers die vanaf de baseline of controlerend spelen. De stevigheid zit bij deze schoen vooral in de hak.

Gel Game

De Gel Game is een stevige, veelzijdige schoen voor de recreatieve sporter. De schoen heeft een open bovenwerk om de luchtcirculatie te verbeteren.

Solution Speed

De Solution Speed is het lichtste model van Asics en biedt snelheid en flexibiliteit. Deze schoen raden we vooral aan voor aanvallende spelers die veel over de baan bewegen.

Solution Swift

De Solution Swift is ontwikkeld voor all-court spelers die over de hele baan bewegen. De zool heeft de nodige flexibiliteit waardoor je sneller van je plek komt.

Gel Dedicate

De Gel Dedicate biedt een goede stabiliteit en flexibiliteit voor de recreatieve speler. De schoen helpt je voeten stevig op de plaats te houden bij het halen van moeilijke ballen.

Court FF

De Court FF is een schoen met een goede grip van de buitenzool. Dit zorgt ervoor dat je zijwaarts krachtiger kunt afzetten en je soepeler naar een actieve houding kan terugkeren.