Persoonlijk advies

Persoonlijk advies staat bij Padeldistrict.com op nummer 1. Wij streven er naar om de klant naar volle tevredenheid te helpen. Tenslotte heeft elke padelspeler zijn eigen behoeften.

Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te bereiken voor persoonlijk advies:

  • Per chat. Wanneer je naar onze webshop gaat, zie je rechtsonder in beeld een chatbutton verschijnen. Stel je vraag door op de button te klikken. Voor het gemak hebben we al een aantal veelgestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet. Mocht jouw vraag er niet bij zitten, stel deze gerust!
  • Per mail. Voor al jouw prangende vragen zijn we per mail bereikbaar. Je kunt deze stellen via shop@padeldistrict.com. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  • Per telefoon. We zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0544-760760. Voor persoonlijk advies, maar ook voor vragen over jouw bestelling staan wij voor je klaar.
  • Op locatie. Wil je voordat je jouw nieuwe racket of jouw nieuwe schoenen koopt deze eerst zien, voelen of passen? Dat kan! Graag maken we hiervoor een afspraak. Zo kunnen we ons voorbereiden op jouw komst, jouw gewenste artikelen klaarleggen en jou van advies op maat voorzien!

We zijn elke werkdag tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar via chat, mail, telefoon en op locatie. Ook na 17:00 uur kun je jouw vragen via de app of per mail stellen. We streven ernaar om je zo spoedig mogelijk van antwoord te voorzien!

Rackets testen

Voor elke padelspeler is er een racket dat het beste bij hem of haar past. Er zijn heel veel verschillende padelrackets, met ieder hun eigen specificaties. Ben je op zoek naar een nieuw padelracket, maar kom je er niet helemaal uit? Dan zit je bij ons goed. Als offline service bieden wij het testen van rackets aan. Zo kun jij op zoek naar het racket dat het best bij je past.

 

Bestelling afhalen

Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, heb je jouw bestelling de volgende werkdag in huis. Mocht je niet kunnen wachten op jouw nieuwe racket, schoenen of andere padelbenodigdheden, dan kun je jouw bestelling ook afhalen! Kies dan op de betaalpagina voor ‘Ophalen op Batterij 5’. Je kunt je bestelling dezelfde dag voor 17:00 uur ophalen. Zo kun je direct de baan op met je nieuwe spullen!