De EXIT Smash Padel Rebounder is hét ideale trainingsmiddel voor iedereen die zijn padelvaardigheden wil verbeteren. Dankzij de Padel Rebounder is padel niet langer beperkt tot de padelbaan. Bovendien maakt de Rebounder het mogelijk om zelfstandig te oefenen, zonder dat je gebonden bent aan een speelpartner. EXIT Toys heeft bij het ontwikkelen van de Smash Padel Rebounder de handen ineengeslagen met padelexperts. Hierdoor heeft de Rebounder precies de juiste grootte, juiste hoeken en de perfecte bounce om al jouw padelslagen te kunnen trainen.

De Padel Rebounder bestaat uit twee netten (met ieder een afmeting van 115 x 110 cm) om verschillende padelslagen mee te kunnen trainen. Het onderste net is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld krachtige smashes en padelslagen zoals een vibora of een bandeja. Het bovenste net leent zich perfect voor slagen als de forehand (volley) en de backhand (volley). Het bovenste net van de Rebounder is in een handomdraai te verstellen in twee verschillende spanningen. De EXIT Smash Padel Rebounder is door de verschillende spanningen van het net geschikt voor elke slag en biedt een veelzijdige trainingservaring voor padelspelers van alle niveaus.

De Smash padel rebounder van EXIT Toys is licht van gewicht en gemakkelijk in te klappen tot een compacter formaat. Hierdoor is hij eenvoudig op te bergen en te verplaatsen. De EXIT Smash padel rebounder is tevens een mooie aanwinst voor padelverenigingen. De kunststof voetjes zorgen ervoor dat de rebounder stevig op zijn plek blijft staan en tevens de ondergrond beschermt tegen krassen.

De Smash Padel Rebounder is ontwikkeld volgens ons EXIT duurzame gedachtegoed. Zo is de Rebounder 100% repareerbaar. Dit houdt in dat elk onderdeel vervangen kan worden. Daarnaast is de rebounder bijna helemaal recyclebaar. Dit komt omdat er grotendeels monomaterialen zijn gebruikt. Dit zijn materialen die uit één soort grondstof bestaan. Deze zijn eenvoudiger te recyclen, omdat geen scheiding van grondstoffen nodig is. Het zwarte metalen frame is gegalvaniseerd en gepoedercoat. Hierdoor maakt roest geen kans en kan de rebounder tegen alle weersomstandigheden.